Hold formen ved lige om vinteren med en Viking PRO V romaskine

Elsker du at dyrke sport på vandet, og kan du slet ikke vente med at komme på vandet igen, når isen forsvinder fra søen?

Så er indendørsroning som vintertræning noget for dig.

Læs med her og se én af de absolut bedste romaskiner indendørs roning til hjemmebrug.

Indendørs roning: En fremragende træningsform

Roning er kendt for at være en yderst fysisk krævende sport. Som sådan er det en træningsform man snildt kan kaste sig over, hvis ens målsætning er at styrke ens udholdenhed og kondition.

Roning styrker muskulaturen markant

Roning involverer en aktivering af adskillige muskelgrupper. Det er naturligvis særligt armene der for alvor sættes på prøve, men også benene såvel som ens mavemuskler bliver markant styrket af denne træningsform.

Så spørgsmålet er egentlig blot, om det er denne form for træning du er ude efter? Er det særligt din mave, samt dine ben og arme, som du ønsker at styrke? Så kunne det være en god idé at kaste dig over rosporten.

Indendørs roning benyttes også af sportens største stjerner

Roning er ikke blot en afslappet træningsform for glade amatører. Det er også en konkurrencesport der dyrkes over hele jorden, og som endda er at finde på OL-programmet. Danmark har fostret mange store talenter inden for sporten. Hvem husker f.eks. ikke “guldfireren”, som vandt adskillige VM- og OL-medaljer?

Fælles for de fleste professionelle er, at de også benytter indendørs roning som en fast del af deres træningsprogram. Særligt indendørs roning som vintertræning er flittigt benyttet. Og det forstår man i øvrigt glimrende, for søerne kan ofte fryse til med is i løbet af vintrene, og det skal helst ikke gå ud over træningsindsatsen.

Du kan derfor roligt lade dig inspirere af de professionelle og selv kaste dig over indendørs roning. Træningsformen kan med fordel kombineres med andre, såsom motionsløb eller cykling, for på den måde at få aktiveret samtlige muskelgrupper i ben og arme.

Viking PRO V vandromaskine – en yderst effektiv og (smuk) romaskine

Er du klar til at kaste dig over denne nye træningsform? Og er du nu blot på udkig efter den bedste romaskine?

Så har vi et godt bud klar på en maskine her. Viking PRO V tilbyder adskillige nye tiltag, som til sammen gør den til en fuldendt romaskine. Den indeholder blandt andet et spritnyt vandmodstandssystem.

Det er det som gør, at man som roer får fornemmelsen af, at man rent faktisk er på vandet. Det nye system tilbyder en følelse af roligt vand, og vandniveauet kan justeres i spektret mellem 9 og 17 liter.

Du kan derfor selv vælge hvor hård træning du vil udsætte din muskulatur for.

Du kan læse mere om Viking PRO V og dens funktioner her.

Eller se en lignende model fra First Degree Fitness. Nemlig deres nye flagskib Neon PRO V i sort stål.

first degree fitness viking pro v vandromaskine
neon-pro-v-set-fra-siden

Velegnet til både nybegyndere, såvel som erfarne

Netop det før omtalte justerbare vandniveau gør, at man med denne romaskine kan få glæde af den, uanset om man er helt grøn nybegynder, eller om man er toptunet og garvet professionel.

Hold let øje med dit kalorieforbrug på Viking PRO V

Sammen med Viking PRO V følger en smart indbygget computer. Denne hjælper dig blandt andet med at holde øje med dit kalorieforbrug. Genialt til dig som ønsker at dyrke indendørs roning både med henblik på styrkelse af dine muskler, såvel som for at tabe dig. Du kan også let monitorere din puls, såvel som se hvor længe du har roet, samt hvor lang en afstand du har tilbagelagt. Endelig kan du også udfordre dig selv på de antal watt du pumper ud i systemet.

Med en Viking PRO V kan du dyste mod andre virtuelt

For at det ikke skal være løgn, så er den nye Viking PRO V endda også udstyret med en feature der gør det muligt for dig at opkoble den til et virtuelt konkurrencesystem. Et dedikeret computerprogram skal blot downloades, og efterfølgende kan de opkoblede maskiner og sportsudøvere nu kæmpe mod hinanden virtuelt. Det er naturligvis ikke helt det samme som når man ror mod hinanden på rigtigt vand, men det er overraskende tæt på alligevel.

Så hvem siger man ikke kan ro mod sine konkurrenter om vinteren? Vi gør i hvert fald ikke! Med en Viking PRO V maskine er mulighederne mange.

viking pro v romaskine

Samlet vurdering af First Degree Fitness Viking PRO V

Opsummeret kan vi altså slå fast, at en Viking PRO V maskine er oplagt til dem der ønsker at kaste sig over indendørs roning. Den egner sig både glimrende til de helt nye inden for sporten, såvel som til de mest rutinerede. Maskinen er “det sikre valg”, da man for en glimrende pris får adgang til grej der ganske enkelt bare virker. Udstyret er af høj kvalitet, det er let at benytte, og der kan sågar dystes virtuelt mod andre modstandere.

Fordele er der ligeledes mange af, hvis vi ser på romaskinen fra en træningsmæssig synsvinkel. Indendørs roning er nemlig en glimrende træningsform for dem som ønsker at styrke kredsløb, muskulatur, samt eventuelt at tabe sig. En samlet set glimrende romaskine, som snildt kan benyttes til den forestående vintertræning i hjemmet.

Du kan læse om Viking PRO Vs funktioner her.

Eller tjekke producenten ud her. De er specialister i fitnessmaskiner med vand som belastning.

Scroll to Top