Gør dig klar til skiferie

Hvis det er første gang man skal på skirejse, kan det betale sig at forberede sig inden man tager afsted. For at få den størst mulige mængde sjov, er det det en god idé at man både gør sig klar udstyrsmæssigt og at man får den nødvendige undervisning, så man undgår skader og uheld. Med Thinggaard kan du komme på den bedsteskiferie. 

Skiferier kræver lidt mere forberedelse end hvis du bare skulle på en tur sydpå og ligge på stranden. Men en god skiferie er det hele værd for den kan give dig en hel særlig oplevelse med din familie eller venner. Skiløb er en sjov aktivitet at koncentrere sin ferie om og når det bliver kombineret med smukke landskaber, er der ikke noget bedre.

Hvornår er der vinterferie?

Kom godt fra start

Uanset om det er din første eller 10. gang du tager på skiferie, kan du komme godt fra start med Thinggaard.dk, hvor du på en overskuelig måde kan planlægge din skirejse – og gøre det på en måde, som ikke behøver at koste hele din arbejdsløn.   

Med Thinggaard kan du komme til de populære skisteder, som Østrig, Norge og Frankrig og du får fri afbestilling til 1. september, så du kan trygt bestille din næste skiferie. I mellemtiden kan du på hjemmesiden finde inspiration til hvordan man bedst forbereder sig og hvilket udstyr man bør have inden man tager afsted. 

Ofte kan man på destinationen leje sig frem til udstyr, men det kan være behageligt at have det basale på plads, såsom beklædning og tilbehør. Der kan gå flere timer på at løbe på ski, derfor er det også vigtigt at have det rette overtøj på. Flere lag, varme handsker og passende solbriller til skiløb er nødvendigt for en god og sikker oplevelse. Besøg Thinggard.dk og kom nemt i gang med skiforberedelserne.

Når nu du er på skiferie i fx Norge, så kan du også dyrke noget iskoldt vinterbadning. Du kan læse alt om hvordan du kommer i gang med vinterbadning her.

Scroll to Top