Hvornår Er Der Vinterferie 2024?

I 2024 er der vinterferie i uge 7 eller uge 8 – alt efter hvilken kommune du bor i.

I uge 7 starter ferien mandag den 12. februar 2024

I uge 8 starter ferien mandag den 19. februar 2024

Men i virkeligheden så kan man jo sige at vinterferien allerede starter om fredagen, når du får fri fra arbejde eller skole. Det vil så sige enten den fredag den 9. februar eller fredag den 16. februar.

Vinterferie er noget de fleste danskere ser frem til hvert år. Det er chancen for at få en tiltrængt pause midt om vinteren og tid til at være sammen med familie og venner. I 2024 falder vinterferien i uge 7 for nogle kommuner og uge 8 for andre kommuner.

Vinterferien er typisk placeret i februar måned, hvor det kolde og mørke vintervejr for alvor har sat sit præg. Derfor glæder både børn og voksne sig ekstra meget til en uges ferie, hvor hverdagen sættes på pause. For mange børnefamilier er vinterferien højdepunktet om vinteren.

I vinterferien tager mange danskere sydpå for at finde sol og varme. De varme rejsemål er populære, men der er faktisk også masser af muligheder for en aktiv ferie i Danmark.

Man behøver ikke rejse langt for at få en god vinterferie. I Danmark er der masser af vinteraktiviteter som skøjteløb, museer, badelande og zoologiske haver har også åbent og byder på familievenlige aktiviteter.

Om aftenen kan man hygge med brætspil, filmaftener eller hjemmebagte boller. Nogle vælger også at bruge vinterferien på at besøge familie rundt omkring i landet.

Skisportsstederne i Norge trækker mange danskere til i vinterferien. Her kan man stå på ski i de norske fjelde og nyde den friske bjergluft. Andre tager på badeferie til De Kanariske Øer eller Thailand for at nyde solen og bade i det varme hav.

Uanset om man rejser væk eller bliver hjemme, så er vinterferien en kærkommen lejlighed til at få et afbræk fra hverdagens stress og rutiner. Det er en tid for afslapning, samvær og frisk luft. De fleste glæder sig allerede nu til vinterferien i 2024!

Hvor mange dage er der til vinterferien?

Scroll to Top